درباره نشریه

نشریه «پژوهش های راهبردی بودجه و مالیه» با پروانه انتشار به شماره ثبت 86323 مورخ 1399/02/1 از سوی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از بهار1399 توسط دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسینعلیه‌السلام منتشر می شود که هدف آن فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل اطلاعات و انتشار نتایج مطالعات و پژوهش های علمی، فنی و تخصصی دانشمندان، استادان، پژوهشگران و دانشجویان حوزه های مرتبط با برنامه و بودجه و مالی است.

مخاطبان نشریه: مخاطبان این نشریه را محققان، اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها، متخصصان رشته های بودجه و مالیه و حوزه های مرتبط تشکیل می دهد.

این نشریه از طریق سامانه اینترنتی خود و با رعایت نکات بخش راهنمای نویسندگان، در حوزه های ذیل مقاله می پذیرد:

1) حوزه بودجه شامل: تخصیص منابع، ساختار بودجه، بودجه دولتی، روش‌های بودجه ریزی، مدل های تخصیص منابع، مدیریت منابع دولتی، ساماندهی منابع و بدهی های دولتی، مالیه بخش عمومی، انظباط مالی و جلوگیری از هدررفت منابع، تکنیک‌های محاسبه بهای تمام شده فعالیت‌ها، بودجه ریزی عملیاتی و پیشرفت های حسابداری مدیریت.

2) حوزه مالی شامل: توسعه انضباط مالی، ابعاد کنترل‌های داخلی، کارکرد نهادهای مالی، ابزارهای نوین مالی اسلامی، بازارهای مالی منطقه ای و بین المللی، قوانین و مقررات مالی، سازمان‌های نظارتی، مهندسی مالی پروژه ها، تامین منابع مالی، سیاست های توزیع منابع، سرمایه‌گذاری بهینه و خلق ارزش برای حاکمیت و ذینفعان

3) حوزه بانکداری و بیمه شامل: بانکداری اسلامی، تجهیز و تخصیص منابع بانکی، مدیریت ریسک، سیاستگذاری پولی-ارزی، نرخ سود، بازسازی نظام بانکی، ارتقای شفافیت، مدل های نوین و ابعاد بیمه گری، ارتقای پوشش مخاطرات، توسعه امنیت مالی و اقتصادی، مبارزه با پولشویی و تأمین مالی ترورسیم

4) حوزه بازارهای مالی شامل: بازار سرمایه، بازار بیمه، بازار مسکن، بازار ارز، بازار نفت، بازارهای کالایی و سایر بازارهای استراتژیک

1- اصل دسترسی باز

دسترسی به محتوای فصلنامه پژوهش های راهبردی بودجه و مالیه، آزاد، فوری و رایگان است.

2- حق چاپ و مجوز

همه مقالات ارسال شده به این مجله تحت مجوز Creative Commons منتشر می‌شوند. به همه نویسندگان این گزینه ارائه می شود که مقالات را تحت شرایط Creative Commons Attribution Non-Commercial (CC BY-NC) در دسترس قرار دهند. مجوز Creative Commons Attribution Non-Commercial License (CC BY-NC) اجازه استفاده، توزیع و تکثیر در هر رسانه را می دهد، مشروط بر اینکه اثر اصلی به درستی ذکر شده باشد و برای مقاصد تجاری استفاده نشود.

نویسندگان حق چاپ را حفظ می کنند و حقوق تجاری را به ناشر منتقل می کنند.

3- هزینه‌های بررسی و پردازش مقاله (APC) و آبونمان

نشریه پژوهش های راهبردی بودجه و مالیه یک نشریه با دسترسی آزاد و باز است، بنابراین هیچ هزینه‌ای از نویسنده یا نویسندگان اخذ نمی‌گردد.

نشریه پژوهش های راهبردی بودجه و مالیه یک نشریه الکترونیکی است و هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان ندارد.

4- آگهی‌

نشریه پژوهش های راهبردی بودجه و مالیه هیچگونه تبلیغاتی را در سایت و مقالات مجله نمی پذیرد.

5- ناشر مجله

نشریه پژوهش های راهبردی بودجه و مالیه تحت مالکیت و انتشارات دانشکده و پژوهشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

6- منابع پشتیبانی

پشتیبان نشریه دانشکده و پژوهشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) است.

7- سیاست آرشیو مقالات

آرشیو مقالات نشریه علاوه بر سایت خود نشریه در کتابخانه ملی ایران ذخیره می گردد.

8- سیاست مخزن

نویسندگان مجاز هستند نسخه پذیرفته شده و منتشر شده مقاله خود را به صورت آنلاین در صفحات شخصی اعم از ریسرچ گیت، لینکدین، آکادمیا، سایت شخصی یا سازمانی و... قرار دهند.

9- سیاست تخفیفی

از آنجا که هیچ هزینه‌ای جهت ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت نمی‌شود، این نشریه سیاست تخفیفی در هزینه چاپ مقاله ندارد.